TUINTRENDS 2013: Rust & klein geluk

In de trendtuinen van 2013 valt volop te genieten: van de vlinders die boven de bloemrijke borders fladderen en de mogelijkheid om met je handen in de grond te wroeten.... De tuin is natuurlijker dan ooit. Laat je inspireren door de Let me glow garden en de Be happy garden.

Let me glow garden: leef met zin

De basis is strak, natuurlijk en overzichtelijk. Toch is de Let me glow garden verre van saai. Felle kleuraccenten geven deze trendtuin een energieke, optimistische uitstraling. Om dat nog eens te benadrukken, staat er in fluorescerend oranje letters op de muur geschreven: 'Leef met zin'. Het is een tuin waarin je tot rust komt en nieuwe plannen maakt, samen met vrienden die aan de lange houten tafel aanschuiven. Of alleen, terwijl je je blik laat gaan over de strakke waterspiegel in de vijver. Het is verrassend mooi hoe de natuurlijke omgeving daarin weerspiegelt.

 

 

Be happy garden: klein geluk

Een verzameling insectenhotels en nestkastjes staat symbool voor de Be happy garden. In deze natuurlijke tuin is voor iedereen plaats. Het kleine geluk ligt er voor het oprapen. Geniet van de vlinders die boven de borders fladderen. Kijk naar de kinderen die opgaan in hun spel. Wandel over de met boomschors verharde paden – voel het contact met de aarde – en stook een vuurtje om samen broodjes te bakken. Het zijn de elementen aarde, water, vuur en lucht die in deze tuin voor een bijna paradijselijke ervaring zorgen.

 
home
tuinontwerp
decoratie
portfolio
trends & nieuws
winkel
contact
Petra Witte tuinontwerp & decoratie ~ Parc Tichelt 8 4891 DZ Rijsbergen ~ 076-8501059 ~ 06-12358858 ~ mail@petrawitte.nl