Petra Witte

Tuinontwerp

De buitenlucht is heerlijk. Genieten van bloemen en planten. Ze verrassen je elk seizoen weer. Sfeer in de tuin maar ook rust, kleur en een lijnenspel. Wat zou het fijn zijn als het allemaal klopt..

Graag maak ik met al mijn enthousiasme een tuinontwerp voor je. De ingredi├źnten voor een goed tuinontwerp zijn jouw wensen en eisen, de tuin zelf, de omgevingsfactoren, de toepassing van tuinarchitectuur, inspiratie en creativiteit. Daarom is het handig om eens kennis te maken zodat we jouw tuinidee├źn kunnen delen en we de huidige tuin met de omgevingsinvloeden kunnen bekijken. Wanneer je daarna opdracht geeft om de tuin te laten ontwerpen, zal ik met al mijn kennis, inspiratie en creativiteit jouw tuin ontwerpen. 
Ik heb een paar tuinontwerpen en sfeerbeelden online gezet. Dit is zeker niet eindig. Naast het tuinontwerp zelf zijn er meerdere producten mogelijk. Ik kan ook een bijpassend beplantingsplan, verlichtingsplan en beregeningsplan maken, zowel in 2D als in 3D. Een goede voorbereiding, is het halve werk!

Wanneer je het tuinontwerp in handen hebt, kun je de tuin zelf aanleggen maar dit ook uitbesteden. Hierbij kan ik je helpen met contacten uit mijn groene netwerk.

Schuiven naar boven